Foxcave InC
Main | Registration | Login
Monday, 2019-07-15, 10:39 PM
Site menu
Our poll
Rate my site
Total of answers: 29
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Login form

Main » Entries archive

Hari Thaipusam merupakan perayaan yang disambut oleh mereka yang beragama Hindu di seluruh dunia bagi menghormati dewa Hindu, Dewa Murugan atau juga dikenali sebagai Dewa Subramaniam.

Thaipusam dirayakan pada bulan 'Thai' bulan kesepuluh dalam kalendar Tamil. Pada hari Thaipusam, bulan penuh melintasi bintang terang, Pusam dalam zodiak Cancer.

Views: 268813 | Added by: rocker | Date: 2011-01-20 | Comments (66)

Selamat datang kepada ahli baru foxcave, saya lihat banyak sangat ahli yg baru daftar disini membuatkan saya tergerak untuk update web kali ini. Selama ini bukannya tak mau update cuma tidak berkesempatan. Jika tiada aral melintang, InsyaAllah tahun depan sebuah pusat Komputer akan dibuka di bangunan baru hadapan hospital.
Software2 download akan dipost di website baru 3projects.net. Terima kasih atas sokongan ahli2 sekalian untuk membangunkan laman ini. semoga tahun hadapan yg bakal menjelma tidak lama lg membawa azam baru dalam diri kita.
Views: 19060 | Added by: rocker | Date: 2010-12-15 | Comments (4)

Askum.  Dah lama rasenye saya tak berkunjung ke website ni.  Malah  tak  pernah-pernah pulak  saya  nak  postkan ntri-entri yang patut. Maklumla budak2 sekarng sume bkk facebook je memanjang. Di kesempatan ini saye sbg salah sorang ahli   secara  sengaja dan  tidak sengaja  website  ini dan juga penduduk    Gue Musang   ingin  mengucapkan  selamat  Hari Raye maaf zahir dan juge Batiniah(Bkn Ilmu batiniah yg sesat2 tu yerk).
:)

Views: 14005 | Added by: Mukrim | Date: 2010-09-07 | Comments (1)

Views: 1314 | Added by: rocker | Date: 2010-07-25 | Comments (0)

Lama tak update web nih. maklumla bizi dgn keje2 lain kt lua sana. Walau apa pon sekiranya anda memerlukan sesuatu yg munasabah dari kami, silakan bertanya. contohnya perkhidmatan khidmat nasihat secara percuma berkaitan masalah komputer atau handphone. Ini kerana kumpulan kami terdiri daripada pakar2 yang agak berpengalaman walaupun tak banyak. Kami sedang membangunkan sebuah perniagaan kecil-kecilan dalam bidang berkaitan.
Views: 1201 | Added by: rocker | Date: 2010-07-07 | Comments (1)




Minta maaf banyak-banyak pasal lewat update kerana sebab-sebab teknikal yang tidak dapat dielakkan. Sempena tahun baru ini, selamat tahun baru kami ucapkan kepada semua rakyat Malaysia terutamanya ahli-ahli Foxcave sendiri. Walaupun ahli masih belum ramai, tetapi mengharapkan ia akan terus berkembang dari semasa ke semasa. Sempena tahun baru 2010 ini juga kami tidak ketinggalan untuk terus mengemaskini portal ini dengan bahan-bahan yang menarik. Foxcave sebenarnya kekurangan moderator untuk menjaga beberapa bahagian portal ini. Oleh itu kami membuka ruang kepada sesiapa yang berminat untuk terus PM atau Email kepada Admin. Beberapa bahagian yang kurang lancar sila laporkan kepada kami. Semoga Foxcave terus hidup walaupun kekurangan ahli buat masa ini.

Pengumuman tambahan: Bahagian download telah ditutup kepada pelawat yang tidak mendaftar sebagai ahli (Registered User). Semua ahli boleh mendownload seperti biasa.
Views: 1187 | Added by: payja | Date: 2010-01-02 | Comments (0)




Selamat Hari Raya Aidil Adha Kami Ucapkan kepada seluruh umat islam dimana sahaja mereka berada. InsyaAllah Kami akan kembali mengemaskinikan portal ini dalam beberapa hari akan datang.
Dikesempatan ini kami ingin memaklumkan bahawa, bahagian Download akan dibuka untuk ahli atau user berdaftar sahaja berikutan kekurangan bandwidth server. Buat masa ini, bahagian download masih lagi dibuka untuk public view.
Sekali lagi kami ucapkan selamat Hari Raya Aidil Adha, Maaf Zahir dan Batin.
Views: 1867 | Added by: rocker | Date: 2009-11-26 | Comments (3)

Foxcave dengan rasminya melancarkan website ini dengan page design baru ini. Sebagai tanda penghargaan kepada anda semua yang banyak memberi sokongan sedikit sebanyak, kami ingin menghadiahkan koleksi software terbaru dibawah yang boleh di download di bahagian download (Download Page)

AppLaunched

Software2 ini kesemuanya merupakan full version dan mempunyai kelebihan yg sama seperti yang dibeli dipasaran. Selepas pelancaran ini, foxcave akan menyediakan banyak lagi bahan2 yg menarik seperti Game, Video, E-book Dan Banyak lagi. Pastikan anda mendaftar sebagai User disini.
Views: 713 | Added by: rocker | Date: 2009-11-22 | Comments (0)

Tutorial-tutorial ini kesemuanya dalam format PDF, langkah-langkah photoshop di tunjuk lengkap dalam buku ini. Selamat mendownload dan mencuba. Resolusi gambar contoh dibawah adalah lebih tinggi daripada saiz paparan, untuk gambaran yg lebih besar, klik kanan dan 'view image'.


Spectacular Flaming Meteor Effect on Text

Create a Spectacular Grass Text Effect in Photoshop

SpectacularGrassTextEffect


... Read more »

Views: 923 | Added by: rocker | Date: 2009-11-21 | Comments (2)



Tak perlu serial, tak perlu crack. MS Office blu edition nih tak dikeluarkan secara public, rugi kalu tak download kat sini.
This is the copy from the original disk, which is (as said before) only accessible to technicians of Microsoft. This version of Microsoft Office 2007 will never appear for sale, since this is the only version where there is no need for a serial. This version also doesn't need an activation. The installer is very simple, undetailed and handy. The interface of application is completely changed, it is modernized and practically reminds in no way to the previous versions.In a few minutes the software will be installed on your computer, without any questions or other things that slow down the installation.
Office Enterprise 2007 is the most complete Microsoft toolset provided for people who must collaborate with others and work with information efficiently, regardless of location or network status. Office Enterprise 2007 builds on the strengths of Microsoft Office Professional Plus 2007, adding Microsoft Office Groove 2007 and Microsoft Office OneNote 2007, enabling people to collaborate and create, manage, and use information more efficiently.



... Read more »
Attachments: Image 1
Views: 1121 | Added by: rocker | Date: 2009-05-08 | Comments (1)

1 2 »
Search
Calendar
«  July 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Entries archive
Site friends
  • Copyright MyCorp © 2019
    Site managed by uCoz